Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Ook heel leuk
Trendy dameskleding. Betaalbaar & kwaliteit

Over mij

Super leuk dat je een kijkje komt nemen!

Je bent hier aan het goede adres voor stijlvolle en betaalbare kleding, handgemaakte sieraden, trendy modeaccessoires zoals tassensjaalsportemonneessleutelhangersriemenscrunchies, diverse woondecoraties en diverse cadeauartikelen. Allemaal gemaakt, ingekocht en verzonden met enorm veel liefde! 

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Janine, het gezicht achter My Sweet Lifestyle & More. In het dagelijks leven sta ik 3 dagen in de week voor de klas als Leerkracht Basisonderwijs. Daarnaast ben ik een ontzettend gezelligheidsmens en geniet ik graag van het leven met mijn lieve man, familie en vrienden. Ik ben van jongs af aan altijd al erg creatief geweest en deelde mijn enthousiasme en ideeën graag met anderen.

Hoe het begon

Sinds 2013 ben ik begonnen met het maken van diverse schelpenaccessoires, waaronder kransen, hangers, fotolijsten en spiegels. Doordat ik er veel positieve reacties op kreeg, heb ik er toen voor gekozen om een Facebookpagina aan te maken. Al snel kwamen de bestellingen binnen en reed ik vaak naar het postkantoor om mijn handgemaakte producten naar diverse klanten te versturen.

Na de schelpenaccessoires volgden er meer ideeën en ging ik al snel meerdere woondecoraties maken en verkopen. Omdat ik mijn collectie graag wilde uitbereiden en diverse workshops ging geven, heb ik in 2016 mijzelf ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder de naam My Sweet Home Decoration. Toen werd mijn hobby ineens een echt bedrijf!

My Sweet Home

Ik bleef nieuwe ideetjes verzinnen en omdat mijn eigen interesse altijd al uit ging naar leuke hebbedingetjes als sieraden en modeaccessoires, besloot ik om dit aan mijn aanbod toe te voegen. Ik ben zelf sieraden gaan maken en heb er later voor gekozen om accessoires en zelfs kleding erbij te gaan verkopen. Sindsdien kreeg My Sweet Home Decoration een 'upgrade' en is er '& More' toegevoegd aan de naam. Nadat de woonaccessoires steeds minder terug kwamen in mijn collectie, heb ik vanaf 1 juli 2019 besloten de naam te veranderen in My Sweet Lifestyle & More; een tijdloze naam die álles omvangt wat mijn bedrijf te bieden heeft!

Naast dat ik mijn webshop draai, verzorg ik dus ook verschillende workshops, kinderfeestjes en ben ik op diverse markten en fairs te vinden. Interesse in een van de workshops of benieuwd waar je mij en mijn collectie in reallife kunt komen bekijken? Neem dan contact met me op!

Hiernaast zie je mij met mijn moeder. Je hebt haar vast wel eens voorbij zien komen, zij helpt mij heel vaak met My Sweet Lifestyle!

Ik hoop jullie zo voldoende te hebben geïnformeerd over mijzelf en het onstaan van My Sweet Lifestyle & More en wens jullie onwijs veel shop-plezier toe! Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes en acties? Volg mij dan via Instagram of Facebook en schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Liefs, Janine