Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Ook heel leuk
Trendy dameskleding. Betaalbaar & kwaliteit

Onderhoudtips sieraden

ONDERHOUDSTIPS; Hoe houd je je sieraden mooi?
Je hebt een nieuw sieraad gekocht, die helemaal voldoet aan jouw wensen en stijl. Je draagt hem het liefst iedere dag, maar bent bang dat hij lelijk wordt door het dragen. Niets aan de hand! Om zo lang mogelijk plezier te hebben van de sieraden, heb ik een aantal tips om ze zo mooi mogelijk te houden, zodat jij nog heeel lang kunt genieten van jouw favoriet! 

1) Geen aanraking met water - Douche en zwem niet met je sieraden. Zeepresten, chloor en zout kunnen achterblijven op en in je sieraden wat uiteindelijk voor verkleuring zorgt.

2) Vrijhouden van parfum/crème - Laat je sieraden niet direct in aanraking komen met zeep, parfum, make-up, bodylotion en haarspray.

3) Zweten - Doe je sieraden af als je weet dat je zwaar werk gaat verrichten of begint aan een heftige workout. Zweet tast je sieraden aan en daarnaast is het zonde als je je sieraden verliest.

4) Doe je sieraden af voordat je gaat slapen - Sieraden slijten sneller als je ze blijft dragen en er bestaat een kans dat ze kapot gaan tijdens het slapen. 

5) Goed bewaren - Het beste is om je sieraden op een donkere en droge plek te bewaren. Bijvoorbeeld in een organzazakje of sieradendoosje.

6) Verklein de kans op knopen - Sluit kettingen, armbanden en andere sieraden met een sluiting voordat je het opbergt. Dit verkleint de kans dat er een knoop ontstaat in je sieraden. 

7) Doe je sieraden als laatste om - Het beste is om sieraden pas als allerlaatste om te doen. Je wilt natuurlijk niet dat je ergens achter blijft haken tijdens het omkleden. 

8) Vermijd grote druk - Vermijd te grote druk op armbanden van elastiek. Doe ze met beleid om, zodat de rek goed in het sieraad blijft. 

9) Kijk uit met chemische producten - Als je in aanraking komt met chemicaliën, doe je sieraden dan af. Draag ze niet tijdens het schoonmaken.

10) Pas op met zonlicht of de zonnebank - Stel je sieraden niet bloot aan te fel zonlicht of dezonnebank.Daardoor kunnen je sieraden verkleuren.

11) Zilverpoetsdoekjes zijn dé oplossing! - Mocht het toch voorkomen dat de metalen onderdelen verkleuren, dan kunnen ze worden opgepoetst met een zilverpoetsdoekje!

Ik wens je heel veel draagplezier van jouw sieraden! Voor vragen kun je mij altijd bereiken via info@mysweetlifestyle.nl, Instagram of Facebook.