Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Ook heel leuk
Trendy dameskleding. Betaalbaar & kwaliteit

Betaalbare cadeau ideeën voor Moederdag

Het is weer bijna Moederdag! Dé tijd om jouw moeder extra in het zonnetje te zetten en haar te bedanken voor alles wat ze voor je doet. Het gaat natuurlijk niet om het duurste cadeau, maar vooral om het gebaar. Wil je dit jaar niet last minute nog op zoek moeten naar een leuk en betaalbaar cadeau? In deze blog geven we jou handige Moederdagtips waardoor je vandaag nog jouw cadeau(pakket) kunt bestellen en het op tijd binnen is! 


Zeg het met bloemen
Wat al snel voor de hand liggend is, zijn vaak de boeketten die gegeven worden voor Moederdag. Iedere vrouw houdt tenslotte van bloemen! Maar helaas heb je daar maar kort plezier van. Hoé leuk is het om bloemen te geven waar jouw moeder jaren plezier van heeft? Geef jouw moeder een bosje Real Touch Tulpen cadeau! Ze zijn nét echt en je hoeft ze geen water te geven! Je kunt voor haar favoriete kleur gaan, maar het is ook leuk om meerdere bosjes met elkaar te mengen waardoor er een multicolor bos ontstaat. Je shopt de Real Touch Tulpen HIER.

Geef mama een me-time momentje
Of je nu jouw eigen moeder wilt verrassen of jouw vrouw die zelf moeder is, een me-time moment is vaak niet vanzelfsprekend voor moeders. Hoé leuk is het dan om haar deze te geven? Plan een momentje waarbij jij zelf de kids opvangt, of je de klusjes van jouw moeder uit handen neemt en verwen haar met een leuk pakketje met bijvoorbeeld badzout, bodyscrub en bruisballen. Zo kan ze een heerlijk bad nemen óf een voetenbadje maken. Potje nagellak erbij en haar voetjes zijn weer lekker verzorgt! Je vindt alle verwencadeautjes HIER.


Verwen jouw mama met een mooi sieraad of accessoire
Wil je jouw mama iets geven waardoor ze altijd met jou verbonden is of aan jouw denkt? Geef haar dan een mooi sieraad! Denk aan een stainless steel armband(en setje), een mooie kralen armband, ketting of oorbellen! Ook is het leuk om mama te verrassen met unieke sokken! Of je nu kiest voor de Mama sokken of de neutrale sokken met kusjes erop; beide sokken zijn leuk om te geven en nog leuker om te krijgen! Je kunt deze en andere producten vinden door HIER te klikken. 

Stel jouw eigen Moederdagpakket samen!
Je kunt natuurlijk zelf ook een pakketje maken met diverse cadeauartikelen erin! Met prijzen vanaf 3,99 zit er voor iedere portemonnee iets tussen! Of wil je jouw moeder zelf iets leuks laten uitkiezen? Uiteraard hebben we ook cadeaubonnen voor ieder gewenst bedrag. We maken er altijd een feestje van waardoor het direct klaar is om te geven!